Home / Mozaik / Ljubav i seks / MUŠKARCE IZLUĐUJE NEŠTO DRUGO Jedna anketa pokazala da grudi i guza nisu najprivlačniji delovi ženskog tela kao što mnogi misle

MUŠKARCE IZLUĐUJE NEŠTO DRUGO Jedna anketa pokazala da grudi i guza nisu najprivlačniji delovi ženskog tela kao što mnogi misle

Činjenica je da su mnoge žene opterećene navodnim nedostacima na svom telu. One zato i ne veruju muškarcima koji su programirani da analiziraju svaki deo ženkog tela, te stoga neretko priželjkuju punije usne, lepe oči, šire kukove i uži struk, lepu guzu, bujnije grudi… Ali da je to ono što privlači muškarce?

U jednoj onlajn anketi muškarci su rekli svoje i odabrali delove ženskog tela koji su po njima najseksipilniji. Rezultati će vas sigurno iznenaditi, naročito deo tela na prvom mestu, za koji je retko ko pretpostavio da će najviše privući muški pol.

Stopala

Stopala najčešće nisu prva stvar koja vam padne na pamet kada pomislite na seksipil, ali mnogim muškarcima je upravo ovaj deo ženskog tela najprivlačniji. Naročito ako su nokti nalakirani u neku seksi nijansu i ako vam stopala nisu prevelika. Tako bar oni kažu.

Leđa

Seksi, izvijena leđa koja se naziru ispod haljine sa dubokim izrezom pozadi su nešto što izluđuje muškarce. Zato savetuju damama da što češće posežu za stvarima visoko na policama i izvijaju svoja leđa ako žele da privuku suprotni pol.

Kosa

Kosa je po definiciji sinonim za lepotu. Ali svaki muškarac preferira drugu boju – neki vole plavuše, neki brinete, dok se neki opredeljuju za vatrenu boju kose. Kraća, dugačka, ravna ili lokne, kosa je oduvek bila deo kojim su žene muškarce dovodile do ludila.

Osmeh

Mnogi muškarci priznaju da ne mogu da odole lepoj ženi sa divnim osmehom. To je po njima zapravo najjače žensko oružje.

Usne

Što su punije to je bolje. Usne su uvek među najseksipilnijim delovima ženskog tela, ali pazite – muškarci ne vole previše tamne ili presvetle nijanse karmina. Nalaze da su prevelika smetnja i da zbog toga ne mogu da se fokusiraju na žensku lepotu. Dakle, prirodnije nijanse su najsigurniji izbor.

Grudi i zadnjica

Dva najočiglednija izbora muškog pola. Skoro da nema muškarca na svetu koji ne voli dubok ženski dekolte i zategnutu zadnjicu. Ma koliko seksistički ovi podaci zvuče, i žene koje otkrivaju previše svojom odećom to svavako rade namerno da bi privukle poglede jačeg pola i osetile se poželjno i seksi. Iako je ustaljeno mišljenje da muškarci vole velike grudi, većina njih je u anketi odgovorila da preferiraju grudi srednje veličine, ali su kod zadnjice priznali – što je veća, to je bolje.

Oči

Ovo je bilo veliko iznenađenje, s obzirom da bi očigledan izbor bile grudi ili zadnjica. Međutim, muškarci su kao najseksipilniji deo ženskog tela izabrali oči, jer ma kakav njihov ukus bio kada su grudi, kosa, noge ili zadnjica u pitanju, jedan seksi ženski pogled ih uvek razoruža.(savrsena.com/canadashine.com)

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*