Home / Info / MURINJO ZABRINUO VARVARINCE Poljuljana su nadanja navijača Temnića da će sutra njihovi ljubimci pobediti u gostima slabašnu Jagodinu

MURINJO ZABRINUO VARVARINCE Poljuljana su nadanja navijača Temnića da će sutra njihovi ljubimci pobediti u gostima slabašnu Jagodinu

VARVARIN (8.10.) – Dobre igre fudbalera Temnića, novajlije među prvoligašima, sokolile su njegove navijače da će osvojiti bodove na gostovanju protiv slabašne ekipe Jagodine, ali jedna fotografija očas je poljuljala njihovo optimističko raspoloženje.

Na fotografiji je Dragan Marković Palma, prvi čovek Jagodine sa poznatim trenerom svetskog glasa, kormilarom Mančester Junajteda Žoze Murinjom, na meču u Beču između Austirje i Srbije, što je zabrinulo varvarinske navijače pred sutrašnju utakmicu.

– Murinjo je fudbalski naučnik, što je pokazao trenirajući najpoznatije evropske klubove i ako je dao neke savete Jagodincima mogu mnogo da pomognu, ali videćemo, možda može i on nekada da pogreši- u šali govore navijači Temnića. (Foto: Fejsbuk).

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*