Home / Fudbal / MOŽDA OPET ROKADA NA VRHU PRVE LIGE Vodeći Proleter ima najteži posao protiv Sinđelića u gostima, a Dinamo najlakši u Čelarevu

MOŽDA OPET ROKADA NA VRHU PRVE LIGE Vodeći Proleter ima najteži posao protiv Sinđelića u gostima, a Dinamo najlakši u Čelarevu

BEOGRAD – Fudbaleri Proletera su od prošle nedelje na liderskoj poziciji, ali da tu i ostanu imaće još mnogo posla da odrade. Već u ovom kolu idu u goste Sinđeliću i „čupa“ ih jedino pobeda, a da je ostvare neće biti lako. Na drugoj strani Dinamo gostuje kod ČSK Pivare, pretposledje ekipe na tabeli, računa na pobedu i povratak na vodeću poziciju.

Od Prve lige se odavno rastala Jagodina, ČSK Pivara je najbliža da joj se na putu u niži rag takmičenja pridruži, Radnički (P) se kasno setio, ali podgrejao je nadu u opstanak. Novajlija Temnić igra dobro, ali razne nedaće su ga dovele u situaciju da se „davi“ na tabeli, sada ide u Kragujevac i nada se da će ga malo i sreća poslužiti da dođe do bodova.

U 26. kolu sastaju se: Radnički-Temnić, ČSK Pivara-Dinamo, Teleoptik-Sloboda, TSC-Inđija, Jagodina-Bežanija, Sinđelić-Proleter, Novi Pazar-Radnički (P) i Metalac-Budućnost. Na vrhu tabele je Proleter sa 52, Dinamo ima 50, Metalac 49, na dnu je Jagodina sa 12, ČSK Pivara ima 21, Radnički (P) 24, a Temnić 25 bodova. D.M. (Foto: FK Proleter)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*