Home / Fudbal / MOBILNO POSLE TANKOG STARTA U Trajalu su shvatili da je svaki naredni meč kvalifikacioni i protiv Sinđelića moraju zapeti više od mogućnosti

MOBILNO POSLE TANKOG STARTA U Trajalu su shvatili da je svaki naredni meč kvalifikacioni i protiv Sinđelića moraju zapeti više od mogućnosti

KRUŠEVAC – Novi prvoligaš Trajal neočekivano je slabo startovao u prvenstvu i sa dva poraza poslednji je na tabeli. U klubu su posebno zabrinuti razočaravajućom igrom fudbalera na svom terenu i poraza protiv dobanovačke Budućnosti. Bio je to povod da stručni štab minule nedelje anaizira svaki detalj sa tog meča, na treninzima su ispravljane uočene greške i na sutrašnjoj utakmici protiv Sinđelića u Beogradu ekipa od prvog minuta mora zapeti iz petnih žila.

– Rezultatski smo loše počeli i sve što smo radili u pripremnom periodu još ne daje plodove u prvenstvu. Ozbilno se spremamo za gostovanje kod Sinđelića, znamo da je to prava prvoligaška ekipa, koja neguje dobar fudbal i za nas će taj meč biti početak kvalifikaconih. Nemamo više šta da prepuštamo slučaju i igrači moraju da daju 150 posto svojih mogućnosti kako bi osvajali bodove- kaže Ivan Radivojević, pomoćni trener Trajala.

Trajal po opštem mišljenju dobrih poznavalaca fudbala važi za jednu od najboljih prvoligaših ekipa i u svojim redovima ima nekoliko proverenih superligaših igrača (Milisavljević, Nikolić, Petrovć, Gašić), ali i talentovane mlade  (Vesić, Đurović, Andrejić) čiji kvalitet će zasigurno doći do izražaja.

– Protiv Sinđelića nema šta da izgubmo, loše jesmo startovali, ali to ne znači da je ekipa loša, probaćemo sada da dođemo do prvih bodova. Optmista sam jer ova ekipa vredi. iskreno mislim da će na kraju prvenstva biti sve kako treba i da ćemo biti makar u sredini tabele, ako ne i u samom vrhu- optimista je Milan Gašić, kapiten i sportskih direktor Trajala. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*