Home / Fudbal / MNOGO MOTIVA ZA POBEDU U LUČANIMA Fudbaleri Napretke idu u dragačevsku varoš sa neskrivenim htenjem da se otuda vrate sa tri boda

MNOGO MOTIVA ZA POBEDU U LUČANIMA Fudbaleri Napretke idu u dragačevsku varoš sa neskrivenim htenjem da se otuda vrate sa tri boda

KRUŠEVAC (15.10) – Kada prijteljim fudbala u gradu pod Bagdalom neko pomene ekipa Mladosti odmah se sete prolećne krađe bodova sudije Bojana Nikolića koji je častio Lučance, da umesto boljeg Napretka, skoknu na izlet u Evropu, ali su sada uvereni da se takva otimačina više nikada ne može ponoviti. Možda je i to razlog, pored dobrih igara, da je sada takav optimizam u redovima Čarapana da niko i ne pomišlja o nekom drugom rezultatu osim pobede.

– Ušli smo u dobar ritam, napravili smo seriju od četiri utakmica bez poraza i imamo nameru da je zadržimo, da ona traje i dalje, zato nemamo razloga da ne  putujemo u Lučane sa najvećim ambicijama- istakao je Milorad Kosanović, trener Napretka.

Među igračima pred ovu utakmicu odlična je atmosfera, svi su spremni i voljni za maksimalno angažovanje i nadigravanje sa rivalom i ne taje svoje želje.

– Iskreno se nadam da ćemo u ovom prvenstvu uzeti tamo tri boda jer smo dobra ekipa, dobro radimo sa novim šefom i nadam se da ćemo napraviti dosta prilika za gol, tresti mrežu rivala i se vratimo kući sa tri boda- jasan je golgeter Aleksa Vukanović.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*