NOVO
Home / Info / DECA RASTU U VRSNE TENISERE Veliki talenat su pokazali mališani uzrasta do 12 godina na Masters 12 Teniskog saveza istočne Srbije

DECA RASTU U VRSNE TENISERE Veliki talenat su pokazali mališani uzrasta do 12 godina na Masters 12 Teniskog saveza istočne Srbije

RIBARSKA BANJA – U podjastrebačkoj banji lepotici, na novim teniskim terenima Sportsko-rekreativnog centra „Samar“ odigran je Masters 12, turnir Teniskog saveza istočne Srbije za dečake i devojčice uzrasta do 12 godina, na kome se nadmetalo 16 takmičara.

Među devojčicama zlatnom medaljom okitila se Nina Krstić, a srebrnom Anastasija Cvetković (obe iz Teniske akademije Živković iz Niša) a pobednik među dečacima je Aleksandar Žikić (TA Živković Niš), drugi je Ilija Trajković (Teniski klub Gem Smederevo).

Bronzane medalje osvojili su u obe konkurencije osvojili članovi Teniske akademije Živković iz Niša Luka Stanković  i Jevrosima Mitić. Sudija na turniru bila je odlična Sonja Orlović. Bodove koji su takmičari osvojili na turniru ulaze u redovno bodovanje na rang listi Teniskog saveza Srbije.  V.M.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*