Home / Fudbal / MALA ROKADA NA VRHU TABELE Sa istim brojem bodova, ali boljom gol razlikom, trku u Srpskoj ligi Istok preuzelo je paraćinsko Jedinstvo

MALA ROKADA NA VRHU TABELE Sa istim brojem bodova, ali boljom gol razlikom, trku u Srpskoj ligi Istok preuzelo je paraćinsko Jedinstvo

NIŠ (29.10.) – Nemilosrdne su bile gostujuće ekipe u 11. kolu Srpske lige Istok i uspele su da osvoje više bodova od domaćih ekipa. Čak četiri ekipe slavile su u gostima, Rtanj u Svilajncu, Moravac u Jagodini, Jedinstvo (B) u Zaječaru, Car Kostantin u Soko Banji, a vodeći Trajal je remiziirao na teškom gostovanju sa Radanom (na slici) u Lebanu.

Na vrhu tabele posle ovog kola se dosta zamrsilo, jer dugo usamljeni „gumarci“ na čelnoj poziciji sada su mesto prepustili paraćinskom Jedinstvu. Istina, imaju isti broj bodova, ali takva ujednačenost u borbi za mesto najboljeg nagoveštava veliku neizvesnost do kraja prvenstva, pogotovu što se umešao i niški Sinđelić, za koga kažu da ima najbolju ekipu.

Rezultati 11. kola: Radnički-Rtanj 0:2, Dunav-Budućnost 2:0, Tabane-Moravac 2:3, Timok-Jedinstvo (B) 1:2, Jedinstvo (P)-Pukovac 4:2, Trstenik-Sinđelić 0:0, Radan-Trajal 1:1 i Ozren-Car Konstantin 2:3. Na tabeli vode Jedinstvo (P) i Trajal sa po 24, treći Sinđelić ima 23, a na začelju su zakucani Timok sa 2 i Ozren sa 6 bodova.  N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*