NOVO
Home / Info / MAKADAMOM KRENULI U EVROPU Iako su svi putevi u Evropu moderni Lučanci su krenuli najlošijim i već u prvom kolu razočarali publiku

MAKADAMOM KRENULI U EVROPU Iako su svi putevi u Evropu moderni Lučanci su krenuli najlošijim i već u prvom kolu razočarali publiku

LUČANI (29.6) – Inter Iz Bakua se već u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope prošetao u maloj dragačevskoj varoši, kao od šale pregazio fudbalere Mladosti (3:0) i napravio veliku prednost pred revanš. Gosti su ubedljivom pobedom jasno stavili do znanja Lučancima da ako tako igraju i u Azerjbedzanu, onda tamo nemaju šta da traže.

Uoči meča koji će biti upisan u istoriji kluba kao najveći uspeh, Lučanci su smelo najavljivali podvig, fudbaleri su se hvalili kako je njihov trener Nenad Milovanović (na slici) do tančina prostudirao igru Intera i osmislio taktiku koja će dovesti do pobede, ali se pokazalo da su to bile samo prazne priče jer igrom to sve treba i na terenu sprovesti.

Dobri poznavaoci fudbala su znali da ekipa Mladosti nije kadra da preskočti prvi prag na putu ka Evropi i zato ovaj poraz mnoge treba da zabrine zbog ugleda našeg fudbala. Najpre našu sudijsku organiizaciju jer je, setimo se, arbitar Nikolić tendencioznim odlukama oštetio Napredak i pomogao nejakim Lučancima da igraju u prestižnom takmičenju. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*