NOVO
Home / Fudbal / REZULTAT JE MOGAO BITI SVAKAKAV Lučanci su u prvih osam minuta imali dve izvrsne šanse, a posle je njihov gol stalno “visio”

REZULTAT JE MOGAO BITI SVAKAKAV Lučanci su u prvih osam minuta imali dve izvrsne šanse, a posle je njihov gol stalno “visio”

KRUŠEVAC – Veliku želju su imali fudbaleri Napretka da pobede ekipu Mladosti, posebno bi to obradovalo navijače, ali več po nekoj tradiciji Lučanci su postali nepobedivi. Njihov trener Neško Milovanović umeo je opet da napravi mudru taktiku, na koju su se domaći igrači počeli privikavati tek posle pola sata igre, a dotle jsu mogli da vade loptu iz mreže nekoliko puta.

Krenulo se obostrano otvoreno, lopta je samo letela i očas su stvarane prilike ispred oba gola. Mladost je krenula žestoko napadački i samo u prvih osam minuta utakmice napadač Trifunović imao je dve izvrsne prilike za gol, a u 40 minutu pogodio je i prečku. Na drugoj strani prilike su imali i kavaljerski propustili da realizuju i domaći strelci: Ndiaje dva puta, Jokanović, Eskić..

U PRVOM SMO SE MI PITALI, A U DRUGOM NAPREDAK

– Igrale su dve ekipe koje traže igru na strahovito teškom terenu. Što se tiče same utakmice mislim da smo mi bili konkretniji prvo poluvreme, u pogotovu u prvih 25 minuta kada smo imali četiri, pet idealnih šansi koje smo morali da realizujemo. U drugom delu nismo se mnogo pitali, pitao se Napredak. Bio je mnogo bolji i nas je spasao golman Zečević bolji. Na kraju mislim da je rezultat bio realan i da su gledaoci vieli dobar fudbal- rekao je Neško Milovanović, trener Mladosti.

GUBILI SMO LOPTE TAMO GDE SE NE SMEJU GUBITI

– Ponovili jednu utakmicu koju smo u nizu odigrali ovog proleća. Ono što je posebno dobro u ovim nenormalnim uslovima je da izvanredno trčimo. Utakmica je bila interesantna, uzbudljiva, pravili smo neke greške u prvih 25 minuta, gubili smo loptu tamo gde se ne sme gubiti. U drugom delu to je izbačeno, uhvatili smo ritam i jako dobro igrali, do završnice gde su naši promašivali nemoguće, a to nas prati od utakmice sa Zvezdom- kaže Milorad Kosanović, trener Napretka. D.M.

NAPREDAK – MLADOST  0:0

Stadion. Mladost. Gledalaca: 800. Sudija: Novica Anđeloski (Kačarevo) 7. Žuti karton: Ostojić (Npredak).

NAPREDAK: Ni.Petrović 7, Boranijašević 7, Ne.Petrović 6,5, Kostić 7, Ostojić 7, Šljivić 6,5, Eskić 7 , Markoski 7 (Zec 7), Rušević 6,5, Vukanović 7, Ndiaje 7.

MLADOST: Rosić- (Zečević 7,5),B.Milošević 7, I.Milošević 7, Šatara 7, Pešić 6,5, P.Jvanović 6,5, Pejović 6,5, Pavlović 7, Radivojević 6,5, Trifunović 7 (Bađi-), L.Jovanović 7 (Sinđić-).

Igrač utakmice: Zlatko Zečević (Mladost).

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*