Home / Aktuelno / LJUBAV ČINJEM ZAČINJENA Istinita priča prepisana iz života o nestvarnoj “ljubavi” dvoje mladih sportista

LJUBAV ČINJEM ZAČINJENA Istinita priča prepisana iz života o nestvarnoj “ljubavi” dvoje mladih sportista

astro oblaci 9Bivša sporistkinja Milena je imala mnogo nedostataka da bi bila lepa, ali hitala je pohlepno da pre drugih devojaka dograbi najlepše momke. Znala je da lepotom, šarmom i izgledom ne može da ih osvoji, da budu u njenom zagrljaju i zato je to činila činjem i drugiim vradzbinama i u tome uspevala. Dok je dejstvo mađija trajalo, bilo joj je lepo, a kada bi najlepši momci “progledali” bez reči su je ostavljali i hitali drugim devojkama, lepoticama, kojima Milena nije ni nalikovala.

Počela je da “šara” još na početku srednje škole, letela iz zagrljaja u zagrljaj, ali kada joj se mnogo zasviđao momak sportista iz obližnjeg sela do ušiju se zaljubila. Po oprobanom receptu svoje bake bacila je na njega voćku sa košticom i „ljubav“ je počela. Slađan i ako su ga saletale prelepe devojke odjedom se slepo zaljubio u Elenu. Dugo su ličili na srećan par, on nije imao objašnjenje zašto se tako “zacopao”, a ona je zaboravila da to nije stvarnost i kako je ta ljubav nastala.

Nije je bila briga zbog toga. I u vojsku kada je otišao, u vremenu razbuktavanja rata, nije ga pustala dugo samog i našla je načina da ga obilazi, putovala je čak u Sloveniju, BiH i jedva čekala da se posle godinu dana vrati živ i zdrav. Tako je i bilo. Kada je došao nastavili su svoju nestvarnu sagu koja bi trebalo da bude naravoučenije mnogima kako jedna pohlepna i zla žena može da uništi pre svega sebe, a onda i svoju „ljubav“ koja joj je na đavolski način pripala.

Ali, majka Slađanova, uočila je da se sa njim nesto čudno dešava, da je taj zdrav i zreo momak često odsutan, ponaša se ošamućeno, gledao je samo u Milenu i o njoj pričao. Kako se to radi na selu, požalila se komšinici i prihvatila savet da potraži pomoć vračare, da ona „pogleda“ šta se sa sinom događa. Kada je saznala šta ga je snašlo, uradila je isto što i Milena. „Očistila“ ga i „ljubav“ je brzo pukla, bez reči je ostavio, brzo se oženio, a ona je bila očajna kao da je sve bilo stvarno.

Patila je dugo, pati i sada. Naviknuta načinom “zavođenja” našla je brzo drugog, još brže se udala. Sa “šaranjem” je nastavila i u braku, ulazila je u razne šeme i išla sa svakojakim ljubavnicima, uvek je imala po dvojicu, trojicu. Smucala se kao kada je bila devojka, nije marila za brak i muža, više je provela po tuđim stanovima i svakojakim zabitim mestima nego u svojoj kući jer je znala da joj je muž zaluđen i “zaljubljen” i nije marila što se o njoj pričalo i pričalo.

Zato sada Milena nema mira, ljudske iskrenosti i toplinu duše, prazna je kao i vazda do sada. odsutna od stvarnosti, razočarana i očajna. Posebno kada je shvatila da su se mnogi samo “reckali”, da je iskreno iz srca niko, nikada u životu nije voleo. Sada je uhvatio strah od svog straha, od svoje odvratne prošlosti. Izbegava sve koji su je “pokrivali”, znali kakva je i sa kojim je “živela”. Došla joj u glavu sramota i stid, pogotovu da sve ne saznaju odrasli sinovi.   Dragan M, ŽIKIN

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*