Home / Fudbal / LIDER PUNIO DO VRHA  Fudbaleri Trajala devet puta zatresli mrežu Jedinstva

LIDER PUNIO DO VRHA  Fudbaleri Trajala devet puta zatresli mrežu Jedinstva

U vrhu tabele i posle 12. kola Zone Zapad ništa nije promenjeno. Kruševački Trajal sigurnim igrama jasno poručuje da nema nameru da se pomera sa liderske pozicije, a Topličanin ga uporno prati i vreba priliku da mu se ozbiljno primakne. Paraćinski SFS Borac koji je u startu važio za favorita igra tanko i dosta je zaostao

– Odigrali smo dobro, baš dobro. Brzo, ofanzivno, zuzetno efikasno i uveren sam da ćemo tako nastaviti do kraja prvenstva. Rekao bih da i naš protivnik nije na terenu bio preslab, kako to rezultat pokazuje, borili se koliko su mogli, ali naleteli su na naše raspoložene strelce i spasa nije bilo- ističe Zoran Ristić, trener trajala.

fudbaleri-juhora-plavi-2

Na začelju tabele poslednje pozicije i dalje zauzimaju tri kluba iz Rasinskog okruga, Poljoprivrednik, Juhor i Bošnjane. Koliko ovi klubovi ostvaruju slabe rezultate, igraju neuspešno i zabrinjavajuće slabo najbolje govore bodovi – osvojili su ukupno 27, što je četiri manje od vodećeg Trajala.

Rezultati 12. kola: Topličanin – Kopaonik 3:0, SFS Borac – Sloga 1:0, Trajal – Jedinstvo 9:0, Žitorađa – Juhor 3:0, Poljoprivrednik – Rembas 3:1, Kosanica – Bošnjane 3:1, Morava – Levač 1:1, Lugomir – Župa 1:2. Na tabeli vodi Trajal sa 34, Topličanin ima 30, SFS Borac 21, a  Lugomir 20 bodova.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*