Home / Info / „LALE“ MOLE UEFA DA OPOMENE MAŽIĆA Novosađani tvrde da naš sudija nema iste kriterijume u prvenstvu Srbije kao u inostranstvu

„LALE“ MOLE UEFA DA OPOMENE MAŽIĆA Novosađani tvrde da naš sudija nema iste kriterijume u prvenstvu Srbije kao u inostranstvu

NOVI SAD (17.8.) – U Vojvodini je dara prevršila meru suđenjem Milorada Mažića iz Vrbasa i odmah posle prvenstvenog susreta Superlige sa Partizanom, kada tvrde da su ostali poniženi i razočarani, nagovestila da će o arbiraži upoznati UEFA. I već je to uradila napominjući da Mažić nema iste kriterijume u prvenstvu Srbije kao kada sudi u inostranstvu.
U molbi upućenoj kući fudbala Novosađani ističu da je naš najbolji arbitar previše privržen Partizanu i svojim odlukama mu pomaže da ostvari povoljan rezultat. Naveli su susrete Vojvodine i Partizana kada je od četiri susreta, tri sudio Mažić i uvek je pobednik bio Partizan, zahvaljujući grubim greškama sudija koje su uticale na konačan rezultat.
Vojvodina je istakla u molbi da su se zbog toga obraćali FSS i sudijskoj organizaciji, ali nisu dobili nikakav odgovor pa je i to jedan od razloga što se obraćaju UEFA da opomene Milorada Mažića i ukaže na suđenje i pomoć Partizanu. „Lale“ su napomenule da im nije želja da se Mažić kazni već da mu se ukaže na greške koje treba da ispravi. N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*