Home / Fudbal / KRENULI OSLABLJENI, ALI STIŽU POJAČANJA Fudbaleri Napretka počeli pripreme u svom gradu, a 23. januara sele se u tursku Antaliju

KRENULI OSLABLJENI, ALI STIŽU POJAČANJA Fudbaleri Napretka počeli pripreme u svom gradu, a 23. januara sele se u tursku Antaliju

KRUŠEVAC (11.1.) U Napretku je obavljena prozivka fudbaleri i odmah su krenuli sa pripremama (na slici) za nastavak superligaškog prvenstva. Do 23. januara radiće u svom gradu, a potom se sele tursku Antalijju gde će boraviti dve nedelje.

Na prozivci su se javili: Nikola i Nemanja Petrović, Janković, Andrijanić, Simonović, Boranijašević, Miladinović, Veškovac, Šljivić, Eskić, Markoski, Ivanović, Vukanović, Bajić, Vulić, Milisavljević i Radmanovac. Sekidika će se sutra priključiti ekipi.

Napredak je sada znatno slabiji jer su u pauzi prvenstva iz kluba otišli: Uroš Đerić u Južnu Koreju, Nikola Mitrović u Poljsku, Enver Alivodić u Grčku, Urošević u Partizan, a mladi golman Tatić uzeo je ispisnicu i još nije izabrao klub u koji će otići.

Prozivci je prisustvovao i predsednik Marko Mišković koji je pohvalio fudbalere za jesenji učinak sa nadom da će u nastavku biti još bolji i najavio značajna pojačanja u svim linijama tima, ističući da će ona stići u Kruševac već prvih dana prelaznog roka.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*