Home / Info / KRALJICE ODBOJKE SA ZLATOM NA BALKONU Po povratka iz Turske prvakinje Evrope dočekalo preko četrnaest hiljada razdraganih navijača

KRALJICE ODBOJKE SA ZLATOM NA BALKONU Po povratka iz Turske prvakinje Evrope dočekalo preko četrnaest hiljada razdraganih navijača

BEOGRAD – Naše devojke, kraljice odbojke, po povratku sa Evropskog prvenstva u Turskoj, koje su briljantnom igrom u finalnom meču pobedile Turkinje i oktile se zlatninm medaljama, na balkonu Skupštine grada dočekalo je i pozdravilo preko četrnaest hiljada razdraganih navijača.

Već na aerodrumu „Nikola Tesla“ kada su kročile na tlo svoje domovine buknula je slavljenička atmosfera, iz hiljada grla čulo se skandiranje „šamoinke, šampionke“. Veličanstveni ambijent dočeka i tople emocije koje su obostrano lebdele, čestitke, poljupci, slikanja sa kraljicama Evrope.

– Moram da vam priznam da je pet puta teže pričati ovde pred vama nego igrati onu finalnu utakmicu sa Turskom. Hvala za svu ljubav i podršku. Vidimo se na ovo mesto sledeće godine sa istim povodom- poručila je sa balkona Maja Ognjenović, kapiten reprezentacije Srbije. (foto: OSS)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*