NOVO
Home / Ostali sportovi / Košarka / KOŠARKAŠI SE NADAJU POBEDI U Napretku obećavaju da će protiv Dunava pokazati da je mala rezultatska kriza već prošlost  

KOŠARKAŠI SE NADAJU POBEDI U Napretku obećavaju da će protiv Dunava pokazati da je mala rezultatska kriza već prošlost  

 

markovic-i-dejvisKRUŠEVAC – Na uzastopno tri prvenstvene utakmice košarkaši Napretka se nisu radovali, izgubili su u gostima od Metalca i Tamiša, kući od Vršca, ali su uvereni da će protiv Dunava iz starih Banovaca, zaigrati kako već umeju i osvojiti bodove. Znaju da posao neće biti lak jer je novajlija u ligi dobro startovao i ima na tabeli dva boda više, ali ih sokoli bodrenje svojih navijača koji umeju da daju vetar u leđa kada zatreba.

– Radili smo dobro u pripremi za ovu utakmicu, najviše na ispravljanju grešaka koje smo ponavljali u odbrani. Naš protivnik je na boljoj poziciji na tabeli, ali mi osim pobede o drugom rezultatu i ne razmišljamo- kaže centar Milan Marković.

Istog mišljenja je i Dzavon Dejvis, Amerikanac iz Majamija, koji je doneo virtouzno baratanje loptom sa parketa iz svoje zemlje i na prečac postao miljenik navijača.

– Siguran sam da greške zbog kojih smo gubili utakmice više nećemo ponavljati i da ćemo od starta krenuti sa punjenjem koša našem protivniku. Malo sam ovde ali sam uočio da su navijači sjajni, baš kao u mojoj zemlji- kazao je Dejvis.  S.V.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*