Home / Fudbal / KOSANOVIĆ ZA BUĐENJE ČARAPANA Džaba su bila nadanja navijača da se vraća Dragan Ivanović koji je ostavio veliki trag u klubu

KOSANOVIĆ ZA BUĐENJE ČARAPANA Džaba su bila nadanja navijača da se vraća Dragan Ivanović koji je ostavio veliki trag u klubu

KRUŠEVAC (18.9.) – Posle izuzetno slabih rezultata Napretka trener Nenad Sakić, ne mogavši da uklopi raštimovani igrački orkestar, podoneo je ostavku. Na njegovo mesto mnogi treneri priželjkuju da sednu, a ko će ga zauzetu biće saopšteno u najkraćem vremenu.

Iz beogradskih pouzdanih izvora Sportske vesti saznaju da je već sve dogovoreno i da će na mesto šefa stručnog štaba biti ustoličen Milorad Kosanović, a pomoćnik će biti Bojan Ofenbeher. Trener sa bogatim iskustvom dolazi da probudi ove jeseni uspavani tim Čarapana.

Tako su otpala nadanja Napretkovih navijača da će se vratiti nezaboravni Dragan Ivanović (na slici), koji je kao trener ostavio u klubu veliki trag negujući moderanu napadačku, evropsku igru koja je punila oči gledaocima retko viđenom fudbalskom lepotom. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*