NOVO
Home / Fudbal / KONKURENT ZA ISPADANJE ODNEO BOD Kao domaćini fudbaleri Napretka nisu bili kadri da ostvare pobedu već su remizirali sa Javorom (1:1)

KONKURENT ZA ISPADANJE ODNEO BOD Kao domaćini fudbaleri Napretka nisu bili kadri da ostvare pobedu već su remizirali sa Javorom (1:1)

KRUŠEVAC – Jasno je da fudbaleri Napretka ako žele da pobegnu sa začelja tabele Superlige moraju da pobeđuju konkurente iz grupe od šest ugroženih  klubova, ali već na prvoj utakmici sa Javorom, na svom terenu, podelili su bodove (1:1). Gosti su poveli autogolom golmana Ostojića već u 11, a tek u 77 minutu Bačanin je uspeo da poravna rezultat. Dotle je bilo dosta šuteva na gol Ivanjičana, šansi, ali vajni golgeteri nisu zatresli mrežu. Pitanje je šta bi bilo do kraja da u igru nije ušao srpskoligaški golgeter Bačanin i odmah dao gol.

PRED KRAJ SMO POKLEKLI

– Znali smo da će biti teška utakmica, mi smo poveliu idealnom trenutku, dali smo gol uz dosta sreće. Posle se odvijalo po našem planu, uspevali smo da ne primimo golove i iz nekih idealnih situacija. Nas nije interesovala igra, već nam je bilo bitno da ostvarimo pozitivan rezultat, ali poklekli smo pred kraj utakmice i ispustili pobedu- istakao je Igor Bondžulić, trener Javora.

NAŠA NAJBOLJA UTAKMICA

– Primili smo rano nespretan, čudan gol, ali raduje me dominacija, mnogo šuteva na gol protivnika, dosta šansi. U ovom momentu uzeli smo bod, ali videlo se posle primljenog gola da momci hoće da igraju, da se bore. što će nadalje sigurno biti još više zastupljeno. Od kada sam preuzeo Napredak ovo je naša najbolja utakmica- kazao je Milan Đuričić, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*