NOVO
Home / Fudbal / KONAČNO ZAIGRALI KAKO UMEJU Fudbaleri Trajala protiv Inđije igrali po ukusu navijača, a visoka pobeda je mogla biti i ubedljivija

KONAČNO ZAIGRALI KAKO UMEJU Fudbaleri Trajala protiv Inđije igrali po ukusu navijača, a visoka pobeda je mogla biti i ubedljivija

KRUŠEVAC – Fudbaleri Trajala su konačno zaigrali kako oni umeju i zabeležili važnu pobedu protiv Inđije (3:0), kao i jesenas u istoimenoj sremskoj varoši, igrom koja je bila na visokom nivou i po ukusu navijača. Poveli su golom Jovanovića već 5 minutu i u prvo delu propustili tr stopostotne šanse.  U nastavk nisu prestajali sa atacima na gol gostju, a Marong im je majstorsim udarcima još dva puta zatresao mrežu, u 32 i 90 minutu.

NEMA PRIČE KOD OVOG REZULTATA

-Nema velike priče kod ovakvog rezultata jer zaista je iluzorno pričati o drugom osim  o zasluženoj pobedi Trajala. Nismo dobro ušli u meč, osetio se zamor kod igrača, a nije nam odgovarao ni teren. Rano smo primili gol, posle nismo mogli našu igru da uspostavimo. Očigledo je da smo u neko probemu- kaže Srđan Blagojević, trener Indjije.

SVE DOGOVORENO OTPOŠTOVANO

– Igrači su sve ispoštovali što smo se dogovrli uo fazi igre gde smo trebali da se odbraimo od Inđije koja igra možda i najbolji fudbal u ligi. Bili smo disciplinovani u igri i naša  pobeda je zasužena. Mogli smo me da rešimo mnogo ranije jer smo imal u prvom  delu tri pe šamse. Reultat je previsok, ali je realan- istakao je Goran Lazarević, trener Trajala. D.M. (Foto Sanja NASTIĆ)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*