NOVO
Home / Fudbal / KONAČNO SE NADAJU DA ODRADE POBEDU Fudbaleri Napretka nenadano su tanko startovali i nadaju se da će im krenuti protiv Radnika

KONAČNO SE NADAJU DA ODRADE POBEDU Fudbaleri Napretka nenadano su tanko startovali i nadaju se da će im krenuti protiv Radnika


KRUŠEVAC (2.8) – Remi sa Radom pred svojom publikom (2:2) i poraz u gostima od Čukaričkog (2:0) bilans je fudbalera Napretka na startu novog prvenstva, kome se malo ko nadao u gradu pod Bagdalom. Navijače su posebno zabrinule tanke igre koje su neuporedive sa onim u kojima su uživali prošle jeseni, a koje je krasila ofanziva i stalno kidisanje na gol protivnika do koga su dolazili tečnom i tačnom pas igrom, onakva kojom se odlikuje moderan fudbal i zato su bili hit prvenstva.

– Ništa nije dramatično, verujemo u ovo što radimo, na pravom smo putu, neke stvari koje nisu bile dobre popravljamo i naravno da protiv Radnika očekujemo da to bude mnogo boje nego u prva dva kola. Protiv Rada igrali smo dobro u polju, u fazi defanzive nismo bili najbolji, a na drugom meču mogu da kažem da smo bili dosta dobri u nekim odbrambenim zadacima, ali u polju i završnici bili jako slabi, a podatak da nismo nijednom šutnuli u okvir gola protivnika sve govori. Nadam se da će utakmica protiv Radnika biti dobra i u fazi kada imamo i nemamo loptu. Igre koje smo pružali na pripremama bile su daleko bolje u odnosu na one u prva dva kola. Svaka ekipa u nekom trenutku ima neki problem, a mi smo sada u problemu, ali sigurno ćemo nastojati da ga što pre otklonimo i nadam se da ću biti u pravu već protiv Radnika- ističe Nenad Sakić, trener Napretka.

Dve slabe partije na startu superligaškog prvenstva, u kome Čarapani gaje nadu da opet budu u vrhu tabele i igraju u plejofu, poljuljale su malo raspoloženje i kod fudbalera.

– Šta znam kakav će ishod biti, kući igramo, a kući ne smemo da gubimo bilo ko da nam dolazi. Biće to prilika da ispravimo greške iz prva dva meča. Imamo problema i u hodu ih rešavamo, biće ih verovatno i protiv Radnika, ali ćemo ih svesti na minimum- kaže kapiten Jovan Markovski. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*