Home / Fudbal / KONAČNO TRENER ROĐENI ČARAPAN? Čelnici se još nisu izjasnili, ali izvori bliski klubu glasno kazuju da je novi šef Ivan Stefanović

KONAČNO TRENER ROĐENI ČARAPAN? Čelnici se još nisu izjasnili, ali izvori bliski klubu glasno kazuju da je novi šef Ivan Stefanović

KRUŠEVAC – Prošlo je baš mnogo godina od kada na mestu šefa stručnog štaba Napretka nije sedeo nijedan Čarapan. Ređali su se mnogi stručnjaci koji su dolazili odasvud, ali novi trener Napretka od nastavka prvenstva biće rođeni Kuševljanin – Ivan Stefanović, popularni Petlja.

Uprava kluba još nije obelodanila i potvrdila tu informaciju, ali izvori bliski klubu o njoj sve glasnijje govore, društvene mreže bruje, brojni portali, a odani navijači posebno se raduju. Zadovoljstvo im je što će barem na klupi sedeti stručnjak koji je ponikao u njihovom gradu.

Stefanović je bio u Napretku pomoćnik mnogim trenerima, a u jesenjoj sezoni bio je šef stručnog štaba Mladosti iz Lučana i sa mudrim taktičkim zamislima uspešno vodio tanku ekipu. Dolazi na mestu šefa Milana Đuričića koji odsustuje zbog bolesti i u klubu će nadalje biti savetnik. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*