Home / Ostali sportovi / KONAČNO I RUKOMETAŠI POBEDILI  Napredak je protiv Arilja prvi put u ovom prvenstvu obradovao navijače

KONAČNO I RUKOMETAŠI POBEDILI  Napredak je protiv Arilja prvi put u ovom prvenstvu obradovao navijače

 

uspomena-rukometasi-napretka-cveniKRUŠEVAC – Teska sudbina se poigrala sa rukometašima Napretka kada im je skrojila put koji je vodio od najelitnijeg takmičenja do Prve lige – Zapad, gde sada rezultatsi tavore. U ovom prvenstvu prvu pobedu su zabeležili u minulom, osmom kolu, nad Ariljem (34:32) sa kojom su pobegli sa dna tabele, gde su bili od starta betonirani.

Rezultatski sunovrat se poduže nazirao jer su zbog teške finansijske situacije igrači odlazili i nije se znalo sa kojim će se timom početi prvenatvo. Onda je na mesto trenera došao nekadašnji igrač Dragoslav Duda Punoševac, koji je dugo igrao i trenirao portugalski Porto, zasukao rukave, okupio mladjariju, sve sa jedinom željom – da pomogne klubu .

– Uspeli smo da okupimo decu iz Kruševca i okoline sa željom da napravimo sastav u kome će oni biti okosnica tima. Igrom smo mogli da imamo još neku pobedu, ali neiskustvo mladih dolazilo je do izražaja. Imamo najmladji sastav u ligi i nadam se da će na proleće biti druga priča sa nastojanjem da budemo onaj stari Napredak- kaže trener Punoševac.  D.M.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*