Home / Fudbal / KOLUBARA „PLITKA“ ZA NADAHNUTE ČARAPANE Na premijernom superligaškom meču fudbaleri Napretka oduševili publiku

KOLUBARA „PLITKA“ ZA NADAHNUTE ČARAPANE Na premijernom superligaškom meču fudbaleri Napretka oduševili publiku

KRUŠEVAC – Napredak i Kolubara (3:0) su pružili lepu predstavu na  premijernom superligaškom meču i igrom oduševili više od dve hiljade gledalaca koji su se vidno uželeli fudbala. Čarapani su bili mnogo bolji, efikasni, celo vreme su držali igru, čak i od 70 minuta od kada su imali igrača manje.

Valja napomenuti da je publiku na prečac igrom osvojio mlađani novajlija Đorđe Jovanović, koji je bio golgeter Sloge iz Požege. Svoje umeće odmah je pokazao i u Napretka, postigao je protiv Kolubare dva lepa gola (u 25 i 43 minutu) i na noge podigao gledaoce da dugo aplaudiraju.

SVE ČESTITKE NA POBEDI

– Pre svega čestitke Napretku na pobedi, jer kada neko pobedi sa 3:0 ostaje samo da se dzentlmenski pruži ruka. fudbal ne igra za utisak, koji stvarno nije bio loš, već za golove. Naš rival je bio konkretniji, a mi imamo probleme sa realizacijom- kazao je Dejan Đurđević, trener Kolubare.

POČELO NA NAJLEPŠI NAČIN

– U najavi utakmice rekli smo da nam je važno da pobedimo zbog ambijenta,grada, zbog publike, igrača. Zaista je počelo na najlepši mogući način, videli ste Jovanović je došao iz Srpske lige, dao je dva gola, publika mu je dugo skandirala- istakao je Milan Đuričić, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*