Home / Mozaik / Astro / KOJI SE ZNAK NAJBOLJE LJUBI Horoskop otkriva sve o nečijem ponašanju, čak i o umeću ljubljenja

KOJI SE ZNAK NAJBOLJE LJUBI Horoskop otkriva sve o nečijem ponašanju, čak i o umeću ljubljenja

 

BIK  Vama je potrebna emotivna veza da bi nekome priuštili poljubac jer ste senzualna osoba koja voli da uživa u svemu pa tako i u ljubljeju. Svoje usne ne dajete svakome jer morate da osećate konekciju sa osobom i poljubac obično započinjete nežnim dodirom usana pa ga pretvarate u dugo, vlažno i uzbudljivo iskustvo, kada verujete da tako treba umete da napravite čudo.

DEVICA  Iz vas kipću emocije, ljubite se izuzetno slatko na veoma prefinjen način, pri ljubljenju se potpuno predajete i to očekujete od partnera, a poljupci bez osećaja vam ništa ne znače. Pravi ste majstor za upotrebu jezika, vaši poljupci se pamte i kada ih partner jednom doživi poželi da večno traju jer ljubite kao što pre niko nije ljubio, drugim rečima u tome ste zaista kul.

VAGA  Vaši poljupci su odlični jer ste romantična duša koja uvek sanjari tradicionalom načinu udvaranja i skrivenim šetnjama. Lako iskazujete svoju lepu, nežnu stranu, veoma ste veikodušni kod ljubljenja, i sigurno ste za to jedan od najmoćnih znakova. U ljubljenju sasvim vam je svejedno da li su to površni poljupci u usta ili dugotrajni strastveni poljupci.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*