NOVO
Home / Fudbal / KLUPA NAPRETKA JOŠ PRAZNA  Navijači smatraju da po iskazanom umeću Ivanovića niko ne može da zameni, ali nagađanja o novom šefu ne izostaju 

KLUPA NAPRETKA JOŠ PRAZNA  Navijači smatraju da po iskazanom umeću Ivanovića niko ne može da zameni, ali nagađanja o novom šefu ne izostaju 

napredak-tim

KRUŠEVAC – Fudbalsku jesen iz bajke i igre u kojima su Napretkovi navijači uživali, sigurno se nikada neće zaboraviti. Zato i dižu u nebesa tvorca te renesanse trenera Dragana Ivanovića, koji je sa svojim izabranicima modernim i napadačkim fudbalom, satkanim od lucidnih akcija nadigrao sve rivale, sakupio 35 bodova, a da nije bilo sudijskih kradja taj saldo bio bi i veći, i na kraju ih odlaskom razočarao.

Ljubitelji fudbala skloni su zato da tvrde da prava zamena nema za postavku Ivanovićeve „uvozne“ igre, ali tema broj jedan, na svakom koraku, je ko će nadalje predvoditi ekipu Napretka. Trenutno su u opticaju tri imena: Branko Sosa Babić, koji je bio na kormilu mnogih klubova, potom Ljubinko Drulović, osvajač zlata sa mladima na Evropskom prvenstvu  i Milan Rastavac aktuelni trener niškog Radničkog.

Fudbaleri su na odmoru do 9. ili 10. januara, u klubu o imenu budućeg šefa stručnog štaba još ništa ne govore, osim što kažu da će mediji biti o svemu blagovremeno obavešteni. Međutim, navijači kao navijači, uvek imaju svoje izvore i neka svoja saznanja koja su se do sada više puta i obistinila, lako se može dogoditi da i sada „pogode“ budućeg kormilara, ali to ipak ostaje za par dana i da se obelodani.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*