Home / Fudbal / KAVALJERSKI PROĆERDALI PRILIKE Fudbaleri Napretka izgubili su u šesnaestini Kupa Srbije od ekipe TSC posle izvođenja penala (1:1 – 3:4)

KAVALJERSKI PROĆERDALI PRILIKE Fudbaleri Napretka izgubili su u šesnaestini Kupa Srbije od ekipe TSC posle izvođenja penala (1:1 – 3:4)

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka sa ekipom TSC igrali su dve utakmice za pet dana, najpre u subotu prvenstvenu i danas u šesnaestini Kupa Srbije, i obe su izgubili. Na minuloj gosti su zasluženo pobedili, a na današnjoj Čarapani su bili bolji, napravili nekoliko idealnih prilika koje su kavaljerski proćerdali i došli do remija u regularnom toku meča (1:1), a na penale (3:4) su izgubili.

Posebna karakteristikaa oba susreta je loše suđenje, publika je burno reagovala i skandirala – “lopovi, lopovi..” Na prvenstvenom meču sudija Milan Ilić tolerisaao je neviđeno prljavu igru i propustio da dodeli dva, tri crvena kartona, a danas je Petar Piper, koji je bio četvrti sudija na predhodnoj, priznao gol gostima,uz pomoć pomoćnika Pavla Pipera, a da lopta nije prešla gol liniju.NA PENALE SMO BILI SREĆNIJI

– Bila je dobra igra sa obe strane, možda smo mi više kontrolisali igru, osim posledjih dvadesetak minuta. Pored toga imali smo i penal dosuđen u igri koji smo promašili, ali smo na osle na penale prošli dalje, Penali su lutrija i mi smo bili srećniji- reči su Zoltana Saboa, trenera TSC.

REALIZACIJA NAS JE KOŠTALA

– Ne bi se složio sa kolegom da su oni kontrolsali utakmicu. Imalli su dva tri šuta na gol, a mi smo imali dve stative, nekoliko zicera takođe i ta realizacija nas je koštala skupo. Rekao bih da su gledaoci mogli da uživaju u Napretkovoj igri- kazao je Predrag Rogan trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*