Home / Info / KAKO JE MOGLO – MNOGO JE DOBRO Žrebom u Nionu određeni protivnici našim klubovima za mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope

KAKO JE MOGLO – MNOGO JE DOBRO Žrebom u Nionu određeni protivnici našim klubovima za mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope

NION (19.6.) – Naši klubovi koji su izborili učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope,  dobili su žrebom u Nionu, protivnike za prvo kolo koje se igra 29. juna, a revanši su 6. jula. Posle saznanja reakcije naših klubova o rivalima i šansama da ih preskoče uglavnom su povoljne.

Crvena Zvezda ćini se izvukla je najlakšeg protivnika i igraće sa tankom ekipom Malteške Florijane, Vojvodina će imati teži posao sa Ružemberokom iz Slovačke, a lučanska Mladost igra protiv azberjdzanskog Intera. Sve tri naše ekipe biće u prvom kolu domaćini.

Poznati su i potencijalni rivali našim klubova u drugom kolu, ukoliko prođu prvi stepenik. Crvenu Zvezdu igra sa boljm iz duela kazahstanskog Irtiša i Dunava iz Bugarske, Vojvodini sa norveškim Branom, a Mladost će vojevati sa Folaešom (Luksenburg) ili Molsami (Moldavija).

– Teško je popeti se na brdo, ali mnogo je teže gore ostati, jer evropski san koji sanjamo želja nam je da što duže traje. Zadovoljni smo žrebom jer kako je moglo ispalo je mnogo dobro- istakao je Nenad Milovanović (na slici), trener lučanske Mladosti. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*