Home / Fudbal / JOŠ SAMO FALI DA GOLGETERI PRORADE Na pripremama u Pehčevu fudbaleri Trajala imali dva kontrolna meča i dobro igrali, ali oba izgubili

JOŠ SAMO FALI DA GOLGETERI PRORADE Na pripremama u Pehčevu fudbaleri Trajala imali dva kontrolna meča i dobro igrali, ali oba izgubili

PEHČEVO – Fudbaleri Trajala su na pripremama u makedonskom gradiću Pehčevu, imaju izvanredne uslove da se spreme za prvoligaške nastupe, ali na dva odigrana kontrolna meča sa tamošnjim ekipama pokazalo se da strelci još nisu proradili.

Prema kazivanju ljudi iz kluba “gumarci” su na dve kontrolne utakmice dobro igrali ali su obe izgubili, a golgeteri nisu postigli nijedan gol. Prvi poraz su doživeli od prvoligapša Akademije Pandev (2:0), a drugi od drugoligaša KIT GO Pehčevo (1:0).

Prosto je neverovatno koliko su imali stopostotnih šansi na drugoj utakmici protiv Pehčeva, ali su Milojević i Andrejić umesto gola nišanili prečke, a Rajković je u dva navrata iz idealnih pozicija uradio ono što je bilo teže – majstorski nije postizao golove. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*