Home / Fudbal / JOŠ FALI NAVIKA DA DAJU GOLOVE Fuudbaleri Napretka u Sloveniji igrali kontrolnu meč sa šampionom Rumunije Klužom i ubedljivo izgubili

JOŠ FALI NAVIKA DA DAJU GOLOVE Fuudbaleri Napretka u Sloveniji igrali kontrolnu meč sa šampionom Rumunije Klužom i ubedljivo izgubili

GORNJA RADGONA – Fudbaleri napretka, koji su od juče na pripremama u Sloveniji, već danas su igrali kontrolnu utakmicu sa rumunskim  šampionom Klužom i ubedljivo izgubili sa (3:o), igrom koja je pokazala stare karakteristike. Pooddavno Čarapani ne znaju da postignu gol i tako su nastavili i na ovoj utakmic i sa novim trenerom Dušanom Đorđevićem.

U prvom poluvremenu dobro su se borili sa Rumunima i na odmor otišli praznih mreža, ali u nastavkiu utakmice, kada je na teren istrčao drugi tim, sve se preokrenulo. Prvi gol Kluž je postigao iz penala, a druga dva neodbranjivim šutevima sa distance. To se sigurno ne bi desilo da suali Čarapani imaii umeće i fudbalski osećali da krenu i  blokiraju udarce.

-Bilo je to jedno poluvreme ovako, drugo onako,  ostaje nam igra za analizu i ozbiljan rad. Deset igrača je otišlo iz kluba, ugovore su potpisala četvorica novih, imamo neke na probi, ali i danas se pokazalo da nam fale još dvojicca ključnih i nadam se da ćemo naći rešenje uskoro- kazao je Dušan Đorđević, šef stručnog štaba Napretka. D.M. (foto:FK Napredak)

ČARAPANI IGRALI SA DVA TIMA

NAPREDAK: Savić, S.Jovanović, Pantić, Vukajlović, Mladenović, Čečerić, Kočić, Mišić, Đeković, Rašković, Đ.Jovanović. U drugom poluvremenu igrali su: Petrić, Todorović, Bolha, Obradović, Projić, Krstić, Sekulović, Stevanović, Džugurdi, Zogović, Ivanić.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*