Home / Info / JOŠ ČETIRI SUPERLIGAŠKA KOLA I KRAJ Odbor za hitna pitanja FSS danas odlučio da se prvenstvo nastavi bez plej-ofa i plej-auta

JOŠ ČETIRI SUPERLIGAŠKA KOLA I KRAJ Odbor za hitna pitanja FSS danas odlučio da se prvenstvo nastavi bez plej-ofa i plej-auta

BEOGRAD – Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije na današnjoj sednici je odlučio da se fudbalsko prvenstvo nastavlja i da će se igrati samo četiri kola u ovogodišnjem regularnom delu, bez plej-ofa i plej-auta. Određeno je da se 27. kolo igra 30. maja, a 20. juna poslednje 30. kolo.

Odlučeno je i da su fudbalska prvenstva u amatereskim ligama, srpskim i nižim rangovima takičenja, završena zakljčno sa 15. martom 2020. godine i neće se nastavljati, kao i lige mlađih kategorija Fudbalskog saveza Srbije. Utakmica finala Kupa Srbije određeno je da se igra 24 juna.

Za ovaj način nastavka takmičenja glasalo je jedanaest superligaših klubova, a pet Crvena Zvezda, Partizan, Čukarički, Radnički i Spartak bili su da se do kraja igraju svih jedanaest kola. Od članova Prve lige Srbije, od šesnaest klubova, samo se tri izjasnilo za odigravanje jedanaest kola.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*