Home / Fudbal / JAVOR LEPA PRILIKA ZA PRVU POBEDU Povratnik među superligaše iz Ivanjice dolazi u goste fudbalerima Napretka koji očekuju prva tri boda

JAVOR LEPA PRILIKA ZA PRVU POBEDU Povratnik među superligaše iz Ivanjice dolazi u goste fudbalerima Napretka koji očekuju prva tri boda

KRUŠEVAC – Ekipa Napretka još nije dovela potrebna pojačanja, fudbalere koji umeju da daju golove, ali nada se da će u četvrtm meču u ovom prvenstvu, uspeti da zabeleži prvu pobedu, jer im u goste dolazi povratnik među superligaše, Javor iz Ivanjice. Navijači se nadaju da će to možda i uraditi ako već jednom uspeju da postignu gol.

– Tim iz Ivvanjice dugo igra na sličan način, tvrdo i teško ih je probiti njihovu odbranu. Na drugoj strani prete kontranapadimaa posebno su opasni iz prekida. Više puta sa rekao da iz utakmice u utakmicu rastemo, što i činimo,  i da se iz tih boljih izdanja nadamo pobedi- istakao je Dušan Đorđević, šef stručnog štaba Napretka. D.M.

“POJAČANJE” A NIJE IGRAO

Najnovije pojačanje u redovima Napretka je levi bek Vladimir Prijović, došao iz danskog Alborga, koji je za taj klub u poslednje dve godine odigrao za prvi tim – dve utakmice. Kao “pravo pojačanje” sa Čarapanima je potpisao ugovor čak na tri godine. Iskrene prijatelje Napretka čudi “umeće” skauta da i u svetu pronađu ovakva pojaanja.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*