Home / Info / IZABRANI NAJBOLJI SPORTISTI KRUŠEVCA Najuspešniji u 2018. godini su fudbaler Aleksa Vukanović i atletičarka Maja Milosavljević

IZABRANI NAJBOLJI SPORTISTI KRUŠEVCA Najuspešniji u 2018. godini su fudbaler Aleksa Vukanović i atletičarka Maja Milosavljević

KRUŠEVAC – U tradicionalnoj anketi Sportskog saveza Grada Kruševca proglašeni su najbolji sportisti, ekipe i zaslužni sportski radnici u 2018. godini. Komisija koja je predložila najuspenije dobro se namučila da pravično izvaga rezultate i izabere najbolje u petnaest kategorija.

Najuspešniji sportista u 2018. godini je fudbaler i vrsni golgeter Napretka Aleksa Vukanović, koji je i vodeći strelac Superlige, a najbolja devojka je Maja Milosavljević izuzetno uspešni član Planinarskog kluba „Jastrebac“ i uporedo Atletsko-rekreativnog kluba „Maratonac“.

Među onima koji su poneli zvanje najboljeg je i Fudbalski klub Trajal kao seniorska ekipa, trener Napretka Mlorad Kosanović je prvi među sportskim učteljima. Nagradu za razvoj sprota dobio je Grad Kruševac, a nagradu za životno delo dobio je teniski trener Željko Miladinović.

Najboji pionir je karatista Lazar Simić iz KK „Kruševac“, pionirka je atletičarka Anja Nedeljković iz AK „Kruševac“. Među kadetima nagradu je dobio Sergej Lukiić, a kadetkinja Sara Lončar, oboje badmintonisti iz Badminton kluba Zmajevi. Najuspšeniji junior je plivač Lazar Krstić iz Plivačkog kluba „Rasina“, a juniorka Marija Sudimac i Badinton kluba Zmajevi.

Najbolja mlada ekipa je Stonotenski klub Napad, nagradu za posebne rezltate dobio je Klub za decu i omladinu sa posebnim potrebama „Palestra“, a nabolja sportistkinja sa invaliditetom je kuglašica Snežana Radović.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*