Home / Fudbal / IZ LUČANA OPET POGNUTIH GLAVA Greške su nas koštale, a sve ono dobro što je moglo da se uradi nismo uradili- jasan je trener Kosanović

IZ LUČANA OPET POGNUTIH GLAVA Greške su nas koštale, a sve ono dobro što je moglo da se uradi nismo uradili- jasan je trener Kosanović

KRUŠEVAC (15.10) – Opet su se fudbaleri Napretka iz Lučana vratili pognutih glava i ako su imali veliku želju da pobede Mladost. Hteli su da nastave sa seijom dobrih rezultata, ali i da se na dostojan način revanširaju za sramotnu krađu u minulom plej-ofu koja ih je sprečila da izađu na evropsku fudbalsku pozornicu što su po igrama zaslužili.

Na ovoj utakmici držali su loptu u nogama dve trećine igre, aii kada je mirisalo da gol samo što nije pao, dve greške igrača odbrane Napretka, koje se dešavaju cele ove jeseni, pomogle su Mladost da se dokopa pobede (2:1). Golove su postigli Pejović i Radivojević za Mladost, a Mitrović iz penala za Napredak.

– Mislim da je bila dosta živa i zdrava utakmica timova koji istrćali na teren sa velikom željom da osvoje bodove. U velikom delu utakmice sa jedne strane igrali smo dost dobro, ali sa druge strane naravili smo nekoliko grešaka, sa ovakav tim i sa ovakav rang takmičenja se ne dešavaju. Sve ono  dobro što je moglo da se uradi n ismo uradili. To nas je koštalo pobede na ovom meču, a naš rival je to znao da iskoristi- istakao je posle meča Milorad Kosanović, trener Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*