NOVO
Home / Info / IZ ANTALIJE HVATAJU ZALET ZA SUPERLIGU Na dvadesetodnevnim pripremama Vranjanci uigravaju tim za vojevanja u nastavku prvenstva

IZ ANTALIJE HVATAJU ZALET ZA SUPERLIGU Na dvadesetodnevnim pripremama Vranjanci uigravaju tim za vojevanja u nastavku prvenstva

ANTALIJA (4.2.) – Vranjski Dinamo boravi na dvadesetodnevnim pripremama u tursku fudbalsku meku Antaliju, gde su dogovorili sedam kontrolnih utakmica, a glavni akcenat u njihovom radu je uigravanje ekipe u kojoj je deset novih igrača.

– Poveli smo sve igrače da vidimo šta mogu i kako se uklapaju u našu napadačku igru koju smo jesenas negovali. Od novajlija ostavićemo šest, sedam koji treba da pojačaju ekipu pred nastavak prvenstva- kaže trener Dragan Antić.

U Antaliji prvoligaš iz Vranja je jedna od retkih ekipa koja se priprema više od dve nedelje i koja će odigrati najviše kontrolnih susreta. Očigledno je da se “domaćinski” pripremaju i hoće da uhvate pravi zalet za selidbu u naše najelitnije društvo.

– Ne krijemo i ponavljamo stalno da nas interesuje samo Superliga. Iako smo na prvom mestu zbog toga smo i remontovali tim. Rastali smo se sa igračima koje smo procenili da ne mogu da izdrže teret naših ambicija, ali smo doveli kvalitetne zamene koji će to moći. Zato sada i najviše radimo da ih što bolje uklopimo u našu igru- dodaje Antić.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*