Home / Fudbal / ISTI KALUP SAMO DRUGI REZULTAT Protiv Borca napadači Napretka bili efikasni, a odbrana kao da je htela da izvadi isto toliko lopti iz svoje mreže

ISTI KALUP SAMO DRUGI REZULTAT Protiv Borca napadači Napretka bili efikasni, a odbrana kao da je htela da izvadi isto toliko lopti iz svoje mreže

ČAČAK (4.12.) – Reprizirana je priča igre Napretkove odbrane u Surdulici, kada je za dva poslednja minuta primila dva gola, a Borac im je isto tako u finišu za pet minuta dva puta zatresao mrežu. Iz ove dve utakmice pokazalo se da odbrana kao da želi da se utrkuje sa napadačima – koliko oni daju golova toliko bi ovi da vade loptu iz sopstvene mreže. Odbrana ustvari igra na isti kalup, samo je sada drugi rezultat – protiv Radnika su Čarapani osvojili tri (2:3), a sa Borcem jedan bod (3:3).

Sa Čačanima je po teškom terenu bila odlična predstava za malobrojne gledaoce. Napredaak je od starta imao inicijativu, žestoko je napadao, rano poveo (Đerić u 4 minutu), duplirao (Vukanović u 23) i u tom periodu je imao tri zicera. U nastavku domaći su smanjili, a Čarapani opet napravili razliku od dva gola (Vukanović u 58). Ali, Čačani se nisu predavali i u 81 i 86 minutu Dupovac je poravnao rezultat (3:3), pored zabrinjavajuće velike promaje u odbrani Napretka.

– Nama se ponavljaju greške. Sedamdeset minuta smo kontrolisali igru i rezultat, a u poslednjih dvadeset ličili smo na amaterski tim. Borac je to znao da kazni i kako su se Čačani borili ne preostaje mi ništa drugo nego da im čestitam na zasluženo osvojenom bodu- izjavio je Milorad Kosanović, trener Napretka.

– Napredak je jako i odlično ušao u utakmicu i u prvom delu nas potpuno nadigrao ali u nastavku smo bili kao preporođeni i pokazali veliki karakter, želju i htenje. Borili su se iz sveg srca i ja im na tome čestitamOvaj remi za nas je kao pobeda, nastavili smo seriju dobrih igara i rezultata- istakao je Igor Spasić, trener Borca. (foto: FK Borac) D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*