Home / Fudbal / IGRAJU ZA SEBE KAO I VAZDA DO SADA Fudbaleri Napretka obećavaju kvalitenu igru ne mareći za evropske želje Čukaričkog

IGRAJU ZA SEBE KAO I VAZDA DO SADA Fudbaleri Napretka obećavaju kvalitenu igru ne mareći za evropske želje Čukaričkog

KRUŠEVAC – Četiri poslednje utakmice superligaškog plej ofa fudbaleri Napretka igraju sa našim najjačim ekipama (Čukarički, Partizan, Radnički i Crvena Zveda), ali su bezbrižni i jedinu želju imaju da odigraju kvalitetno i da predstave novi tim u što boljem izdanju. Danas idu u goste Čukarčkom, ekipi koja je dve poslednje  utakmice odigrala sjajno i nenadano se našla u prilici da može i u Evropu, ali ta okolnost ne plaši Čarapane već naprotiv sokoli da više zapnu na terenu, na želju za nadigravanjem i zato ne kriju optimizam.

– Imamo želju da se predstavimo u što boljem svetlu, da sve četiri utakmice koje su ostale do kraja prvenstva odigramo što bolje možemo. Imamo dosta bodova i sve smo osvojili sami, bez ičije pomoći, ni jedan aut nam niko nije poklonio. Ponovo možemo da se suprotstavimo svim timovima u ligi, nadam se da ćemo to početi danas. Ne postoji nijedan razog da ne odigramo kvalitetno, da se istakmičimo, bez obzira šta protivnik želi i misli, vodićemo računa o sebi i svojim željama- jasan je Milorad Kosanović, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*