Home / Ostali sportovi / IGRAJU KAO DA SE NE BORE ZA OPSTANAK Razočaravajućom igrom rukometaši Napretka izgubili i od kraljevačkog Metalca

IGRAJU KAO DA SE NE BORE ZA OPSTANAK Razočaravajućom igrom rukometaši Napretka izgubili i od kraljevačkog Metalca

Rukometašice Napretka 33

KRUŠEVAC (28.4.) – Samo neku godinu unazad rukometaši Napretka nadmetali su se u Superligi, igrali odlično i oduševjavali publiku, a onda rezultatima krenuli nizbrdo i stigli do Prve lige – grupa Zapad. Međutim, kako sada stvari stoje, gotovo je sigurno da će se i iz te lige na kraju prvenstva preseliti u niži rang takmičenja.

Minulu utakmicu su izgubili, pred pedestak navijača, razočaravajućom igrom i rezultatom, od Metalca iz Kraljeva (36:41), ekipe koja je zasluženo pobedila, a direktan je konkurent u borbi za ostanak. Na parketu su se ponašali kao da zbog toga ne haju i krajnje je vreme da se nešto radikalno promeni kako bi se očuvao ugled kluba.

Pravi primer su rukometašice Napretka koje su bile u istoj situaciji i godinama tavorile, ali usledile su promene, doveden je novi trener Milorad Trifunović, u klub se vratila legendarna Ljiljana Knežević i devojke su počele da pobeđuju. U minuloj utakmici ubedljive su bile protiv Čačka (32:20), a u timu  je blistala Tijana Sakić.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*