NOVO
Home / Fudbal / IGRAĆE FUDBAL I NASTOJATI DA POBEDE Fudbaleri Napretka idu u Pazar sa htenjem da osvoje bodova ne mareći što rival juri opstanak

IGRAĆE FUDBAL I NASTOJATI DA POBEDE Fudbaleri Napretka idu u Pazar sa htenjem da osvoje bodova ne mareći što rival juri opstanak

KRUĐEVAC – Zahvaljujući tankim rezultatima drugih superligaškim klubovima, a svojom pobedom nad Mladosti, fudbaleri Napretka izborili su opstanak u eliti. U Novi Pazar putuju bezbrižno i znaju da domćina vadi samo pobeda, ali to nije njihova briga, oni hoće pobedu, kao što su već navikli.

– Bez rezultatskog opterećenja idemo u Novi Pazar, njima je pobeda imperativ, ali mi uvek rezultatski imamo motiva. Nemamo više pritisak koji smo imali do sada jer smo izborili opstanak, idemo u Pazar da igramo fudbal i nastojimo još koji bod da uzmemo- kazao je trener Milan Đuričić.

I u igračkom pogonu vedra atmosfera i niko ne krije optimizam pred put u Novi Pazar.

. Znamo da neće biti lako u Pazaru jer tamo ko god je igrao teško je dolazio do bodova, ali verujem u našu ekipu i uveren sam da ćemo se vratiti sa bodovima- uveren je napadač Srđan Kočić. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*