Home / Fudbal / IDU U NIŠ DA IGRAJU, A NE DA DRHTE Radnički je uzleteo i u vrhu je Superlige, ali Čarapane to ne plaši jer se uzdaju u svoju napadačku igru

IDU U NIŠ DA IGRAJU, A NE DA DRHTE Radnički je uzleteo i u vrhu je Superlige, ali Čarapane to ne plaši jer se uzdaju u svoju napadačku igru

KRUŠEVAC – Susreti komšija su vazda bili rezultatski neizvesni, takav će zasigurno biti i sutrašnji na Čairu. Radnički dobro igra u ovom prvenstvu i visoko je uzleteo na superligaškoj tabeli, a Napredak posle golemih teškoća na pripremama, zbog nenadano loših vremenskih uslova, polako ulazi u formu i nikako ne odustaje od svoje već poznate napadačke igre. Takvu igru fudbaleri obećavaju i u Nišu i gaje nadu da se neće otuda vratiti pognutih glava.

– Posle Crvene Zvezde i Partizana ovo je utakmica koja najviše motiviše. Idemo u goste timu koji je u ovom delu prvenstva posle Zvezde najbolje startovao, odigrao odličnoi u kvalifikacijama za evropsku ligu, a ima i nov tim sa mnogo kvalitetnih igrača. To moramo da ispoštujemo, ali ne i da drhtimo ili da mislimo da je taj meč završen pre nego što je odigran. Ponašaćemo se isto kao i do sada kada smo igrali protiv njih i nastojati da uradimo sve što više možemo. Pre svega voleo bih da odigramo jednu dobru utakmicu, kvalitetnu da vidimo da li smo počeli da izlazimo iz problema u kojima smo bili na početku prvenstva- rekao je Milorad Kosanović, trener Napretka.

U timu će biti nekih korekcija i vervovatno  Alivodića neće biti biti na terenu jer mu je učinak u poslednje vreme minimalan. U ekipu se vratio optimizam i svi su uvereni da neće izgubiti.

– Idemo kod odlične ekipe koja je na drugom mestu na tabeli Superlige i moramo biti maksimalno fokusirani u meč, angažovani svih devedeset minuta i moramo dati sve od sebe da ih nadigramo. Tamo sigurno nećemo da se branimo već da se nadigravamo i da probamo da se kući vratimo neporaženi- obećava navijačima Đuro Zec, fudbaler Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*