Home / Fudbal / BRUKANJA I SA NOVIM TRENEROM Fudbaleri Napretka u plej-ofu izgubili su sve tri utakmice u kojima nisu dali nijedan gol a primili devet

BRUKANJA I SA NOVIM TRENEROM Fudbaleri Napretka u plej-ofu izgubili su sve tri utakmice u kojima nisu dali nijedan gol a primili devet

KRUŠEVAC – Sa serijom sramotnih igara fudbaleri Napretka nastavili su i protiv Voždovca, izgubli su sa 3:0, a golove su „uspeli“ da prime  od 21 do 28 minuuta. Njihov saldo u plej-ofu je zaista katastrofalan, igrali su tri utakmice i sve izgubili, nijedan gol nisu postigli, a devet su primili.

– Protiv Voždovca smo bili u podreženom  položaju, inferiorni, ali objektivnih okolnosti je mnogo koji su na to uticali. Dosta kadrovskih problema, puno kartona i puno povreda uticalo je nismo mogli da napravimo najbolji tim- rekao je posle meča sa Voždovcem trener Zoran Milinković.

Istina je da novi trener ovaj polovan tim zatekao kada je došao, ali je vidno da nije ništa ni promenio i unapredio igru. Sada nema osmišljenih akcija kojima se dolazi do gola protivnika, napadači gotovo i da ne šutiraju, odbrana je šuplja i očajna. Zbog svih brukanja ipak nešto treba menjati. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*