Home / Fudbal / I ČARAPANI SE KONAČNO NADAJU POBEDI Fudbaleri Napretka rešeni da prekinu sa jalovim igrama i osvoje bodove protiv Proletera

I ČARAPANI SE KONAČNO NADAJU POBEDI Fudbaleri Napretka rešeni da prekinu sa jalovim igrama i osvoje bodove protiv Proletera

KRUŠEVAC – Niko se nije nadao da će fudbaleri Napretka u nastavku prvenstva u prva četiri kola osvojiti samo bod, ali stvarnost je takva. Zabrinjavajuće je da su vajni golgeteri postigli samo dva gola, a posebno brinu početničke greške odbrane Ali, to je istina prepisana sa terena i sada treba ispravljati uočeno jer je svaki bod važan, pogotovo sutra protiv Proletera.

– Proleter ima kvalitetnu ekipu, na tabeli je mesto ispod nas, a nama je posle tri poraza pobeda moranje. Protiv TSC smo izgubili u zadnjem minutu utakmice, ali smo pokazali da možemo igrati ravnopravno sa četvrtom ekipom na tabeli. Zato se nadam se da ćemo sutra postići pogodak iz prve šanse i konačno ostvariti pobedu- ističe Ivan Stefanović, trener Napretka.

Fudbaleri su svesni grešaka koje su do pravili, marljivo su radili i sutra ne kriju optimizam.

– Sutra nas čeka teška utakmica, fudbaaleri Proletera su dugo na okupu, u timu imaju sjajne pojedince, ali ako odigramo kao u Senti drugo poluvreme siguran sam da ćemo sa tri boda obradovati našu publiku- optimista je Miroslav Bjeloš, golgeter Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*