Home / Fudbal / HOĆE I DRUGU POBEDU PROTIV ŽARKOVA Već nekoliko utakmica fudbaleri Trajala beleže slabe rezultate i u nedelju obećavaju prekretnicu

HOĆE I DRUGU POBEDU PROTIV ŽARKOVA Već nekoliko utakmica fudbaleri Trajala beleže slabe rezultate i u nedelju obećavaju prekretnicu

KRUŠEVAC – Tri poslednja prvenstvena susreta fudbaleri Trajala za protivnike su imali vodeće prvoligaške ekipe (Zlatibor, Javor, Metalac) i naređali su poraze, a u nedelju ima dolazi ekipa Žarkova i obećavaju da će prekinuti lošu seriju i pobediti. Protivnik je isto novajlija u ligi, u prvom susretu, na gostovanju u Žarkovu, dobro su igrali i osvojili bodove što ih sokoli da će opet učiniti.

– Nemamo krizu igre, ali ušli smo u loše rezultate i nadam se da će protiv Žarkova biti prekretnica. Stvaramo dosta šansi na utakmicama, ali nam fali koncentracije u završnici, hrabrosti, više vere u sebe. Očekujemo da će utakmica biti zahtevna, teška, sa mnogo duela i kontakata, ali verujemo da ćemo uz maksimalnu mobilnost osvojiti bodove- istakao je Goran Lazarević, trener Trajala.

Na mnogim utakmicama u ovom prvenstvu Trajal je nadigravao svoje rivale, ali spletom raznih okolnosti na kraju gubio bodove što se nadaju da sada neće biti ponovljeno.

– Teren će sigurno biti težak za igru, ekipa Žarkova je dobra, ali sam sigurna da ćemo ostvariti pozitivan rezultat kao što smo uradili na njihovom stadionu- kaže Ivica Jovanović, fudbaler Trajala.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*