Home / Fudbal / HAJDUK 1912 IGRA UVOZNI FUDBAL Od kako je Kuljane preuzeo trener Dragan Ivanović nisu izgubili utakmicu i primili su samo jedan gol

HAJDUK 1912 IGRA UVOZNI FUDBAL Od kako je Kuljane preuzeo trener Dragan Ivanović nisu izgubili utakmicu i primili su samo jedan gol

KULA – Dvanaest kola je odigrano u Srpskoj ligi Vojvodina, lider na tabeli je i dalje Hajduk 1912, koji po pobedničkim igrama nema nameru odatle da se pomera do kraja prvenstva. Kuljani još nisu izgubili nijednu utakmicu, samo jedan put su vadili loptu iz sopstvene mreže, a već su postali poznati po svojoj modernoj igri sa kojom ne prezaju od nijednog terena i protivnika.

Fudbalski preokret u pitomoj bačkoj varoši napravljen je dolaskom na mesto šefa stručnog štaba Dragana Ivanovića. Vrsni stručnjak, poznat po uvoznim igrama koje je negovao sa superligašem Napretkom, kada je redom nadigravao protivnike i čak naplašio beogradske velikane da su morali nekoliko navrata uz pomoć sudija da otimaju pobede goropadnim Čarapanima.

Rezultati 12. kola: Cement-Crvena Zvezda 1:0, Dunav-Bačka 2:4, Borac-Hajduk 0:1, Omladinac-Bratstvo 0:1, Kabel-Radnički (SM) 5:0, Železničar-Radnički (NP) 3:1, Radnički (ZR)-Dinamo 0:0, Vršac-ČSK Pivara 1:1 i Srbobran-Mladost 2:3. Prvi je Hajduk sa 32, Kabel ima 29, Bratstvo i Omladonac po 28, na začelju je Radnički (NP) 3, ČSK Pivara ima 6 bodova.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*