Home / Fudbal / TRAJALU I BOD PUNA KAPA Po teškom terenu “gumari” su igrali protiv još težeg protivnika iz Bečeja i zato su zadovoljni remijem (1:1)

TRAJALU I BOD PUNA KAPA Po teškom terenu “gumari” su igrali protiv još težeg protivnika iz Bečeja i zato su zadovoljni remijem (1:1)

KRUŠEVAC – Ne zna se šta je bilo teže fudbalerima Trajala, da li težak teren za igru ili ekipa Bečeja koja je pokazala, kako se i očekivalo, da zna da igra fudbal i zato su zadovoljni i osvojenim bodom (1:1). Utakmica je bila otvorena, igralo se brzo, tako da su se ređali napadi ispred oba gola, lopta je samo letela, a obostrano zalaganje na terenu bilo je za svaku pohvalu. Posle jedne gužve Bečejci su poveli preko Erdeljana, a izjednačio je Jovanović posle opravdano dosuđenog penalaZNALI DA ĆE BITI VRLO TEŠKO

–  Mislim da je bilo veoma korekto u smislu dešavanja ispred oba gola. Bodom moramo biti zadovoljni, obzirom kako se meč odvijao. Znali smo da će biti teško protiv jedne napadačke ekipe, zato smo na taktičlkom delu bacili akcenat i bili na nivou. Istina, ostaje žal za tri boda jer smo bili bliži pobedi- reči su Dušana Bajića, trenera Bečeja

PUBLKA IMALA ŠTA DA VIDI

– Zadovoljni smo osvojenim bodom obzirom na težak teren i sam tok utakmice i da smu uspeli na vreme da izjednačimo. Igra je bila egal, otvorena i publika je imala šta da vidi. Bečej je dobar tim, posebno dobro su se spremili za ovaj susret,  Igrali su taktički disciplinovano i bili dobri u tranzicijama- ocenio je Goran Lazarević, trener Trajala.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*