Home / Fudbal / „GUMARI“ NE MRDAJU SA VRHA Tri ekipe vode prvoligašku trku, ali Dinamo i Kabel gostuju, a Trajal igra kući i lako se može osamiti na tabeli

„GUMARI“ NE MRDAJU SA VRHA Tri ekipe vode prvoligašku trku, ali Dinamo i Kabel gostuju, a Trajal igra kući i lako se može osamiti na tabeli

KRUŠEVAC – Na prvoligaškoj tabeli tri ekipe su zasele na vrhu sa istim brojem bodova i u ovom kolu imaće dosta muka da tu i ostanu. Dinamo i Kabel gostuju, a Trajal igra na svom terenu i očekuje da se osami na tabeli. „Gumari“ su to mogli da urade još u prošlom kolu u Novom Pazaru, gde su igrom razbili domaćina, ali su kavaljerski propuštali idealne prilike i izgubli.

– Šteta je što smo ostali bez tri boda u Novom Pazaru, ali momci su svesni nekih grešaka koje su pravili, tokom nedelje radili smo na otklanjanju i mislim da smo spremni da pružimo maksimum. Svakako nas neće zavarati pozicija Zemuna na tabeli, očekujemo neizvestan meč i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat- kazao je Goran Lazarević, trener Trajala.

U 5. kolu sastaju se: Sinđelić-Dinamo, Radnički 1923-Smederevo, Metalac-Bačka, Trajal-Zemun, Zlatibor-Kabel, Žarkovo-Radnički (P), Budućnost-Grafičar, a juče su igrali Kolubara-Novi Pazar 3:1. Na tabeli vode Dinamo, Kabel i Trajal sa po 9, a na začelju je betonirano Smederevo bez bodova, a Sinđelić ima 2, Zemun 3, a Budućnost i Radnički 1923 po 4 boda.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*