Home / Fudbal / „GUMARI“ REŠENI DA OČERUPAJU „ĆURANE“ Pobeda u derbiju začelja fudbalerima Trajala i Jagodine znači mnogo jer su u zoni ispadanja

„GUMARI“ REŠENI DA OČERUPAJU „ĆURANE“ Pobeda u derbiju začelja fudbalerima Trajala i Jagodine znači mnogo jer su u zoni ispadanja

KRUŠEVAC – Kako odmiče prvenstvo u Prvoj ligi začelje tabele sve je zamršenije i samo se nagađa  koje će od osam ekipe otputvati u nižirang takmičenja. Trenutno u toj zoni su Trajal i Jagodina, koji se sastaju pod Bagdalom. Obe ekipe su kvalitetne, nadigravaju rivale, ali nenadano gube utakmice. „Gumari“ su sada rešeni da očerupaju „ćurane“ i pobedom učine beg na tabeli.

– Jagodina je sa nama u zoni koja se bori za opstanak u ligi. U ovom delu slabo su startovali, ali imaju dobar tim, zna da se takmiči, igra čvrsto. Tamo smo jesenas igrali nerešeno, a ovde ćemo se truditi da osvojmo bodove nama veoma bitne. Igrači su shvatili šta se od njih očekuje, a to je zalaganje, dobra igra i pobeda- istakao je Goran Lazarević, šef stručnog štaba Trajala.

Na minuloj utakmici, protiv Budućnosti u Dobanovcima, Trajal je igrao dobro i nije zaslužio da izgubi. Toga su svesni fudbaleri i jasno im je da treba za mudro igrati i dobro oznojiti dresove.

– Svaki igrač svestan je da mora dati sto posto od sebe, jer smo došli u situaciju moranja, što se kaže. Nemamo više prava na neki veći kiks, moramo kući dobiti svaku utakmicu. Svesni smo stanja na tabeli i znamo da osam ekipa ispada iz lige, dobro radimo i mislim da ćemo spremni dočekati Jagodinu i osvojiti tri boda- kazao je kapiten i sportski direktor Milan Gašić. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*