NOVO
Home / Fudbal / GUMARI RAČUNAJU NA PRVU RADOST Fudbaleri Trajala su izgubli od TSC, ali su dobro igrali što ih sokoli na pobedu protiv Bečeja

GUMARI RAČUNAJU NA PRVU RADOST Fudbaleri Trajala su izgubli od TSC, ali su dobro igrali što ih sokoli na pobedu protiv Bečeja

KRUŠEVAC – U pripremnom periodu fudbaleri Trajala su imali golemih problema zbog epidemije gripa i povreda, ali i pored toga spremno su dočekali nastavak prvenstva. Protiv TSC u Senti igrali su dobro i da nisu bila dva kiksa u odbrani sigurno bi se vratii neporaženi. U nedelju (14) im dolazi Bečej i ne kriju da računaju na ceo plen.

– Dolazi nam ekipa koja je silno pojačana, doveli su u zimskoj paozi čak pet odličnih igrača. Bečej je u prošlom kolu pobedio Inđiju koja je pretedent za ulazak u Superigu. Sve to znamo, ali moramo neke individualne greške koje su pravljene na utakmici u Senti da svedemo na najmanju moguću meru i onda će i pozitivan rezultat doći protiv Bečejaca- kaže Goran Lazarević, trener Trajala.

Među fudbalerima optimističko raspoloženje, niko i ne pomišla na drugi rezultat sim pobede.

– Nama su preko potrebna ta tri boda i vrujem da ćemo utakmicu dobiti. Ekipa Bečeja je dosta nepredvidiva, zna da igra fudbal, ali igramo pred našom publikom i mislim da će naša prevelika želja za pobedom presuditi-kaže Igor Petrović, fudbaler Trajala. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*