Home / Fudbal / “GUMARCIMA” LEPO NA VRHU Fudbaleri Trajala uvereni da će “pregaziti” i goste iz Mijatovca

“GUMARCIMA” LEPO NA VRHU Fudbaleri Trajala uvereni da će “pregaziti” i goste iz Mijatovca

 

U Zoni Zapad na vodećoj poziciji su fudbaleri Trajala, prati ih Toplicanin sa četiri boda zaostatka, ali prema prognozama dobrih poznavalaca ovog sporta i posle ovog kola ništa se na vrhu neće promeniti.

Na mnogim terenima bice uzbudljivo

Na mnogim terenima bice uzbudljivo

 

„Gumarci“ dočekuju Jedinstvo iz Mijatovca, a Prokupčani ekipu bruskog Kopaonika koja i u ovom prvenstvu, kao na proleće u minuloj sezoni, igra dosta slabo i mnoge iznenađuje tankim rezultatima.

– Naš cilj ne krijemo interesuju nas prvo mesto i prelazak u viši rang, a do njega se dolazi samo pobedama. Poštujemo protivnika, ali računamo na sigurnu pobedu- kaže Ivan Dragicević, sportski direktor Trajala.

Najteži posao imaju tri poslednje ekipe na zonaškoj tabeli, Bošnjane i Juhor koje gostuju, ali i Poljoprivredniki kao domaćin, jer prema igrama koje prikazuju teško je i naslutitida će se odatle tako brzo pomeriti.

– Znamo da će biti baš preteško, ali pokušaćemo da uhvatimo zadnji voz i da osvajanjem bodova protiv Rembasa pobegnemo sa samog začelja tabele – nadaju se „ratari“ iz Počekovine.

U 12. kolu Zone Zapad sastaju se: SFS Borac – Sloga, Žitorađa – Juhor, Trajal – Jedinstvo, Topličanin – Kopaonik, Poljoprivrednik – Rembas, Kosanica – Bošnjane, Morava – Levač i Lugomir – Župa.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*