Home / Fudbal / „GUMARCI“ SA VRHA NE MRDAJU Fudbaleri Trajala još nemaju izgubljenu utakmicu i glavni su kandidati za selidbu u Srpsku ligu

„GUMARCI“ SA VRHA NE MRDAJU Fudbaleri Trajala još nemaju izgubljenu utakmicu i glavni su kandidati za selidbu u Srpsku ligu

Kopaonik fudbal

KRUŠEVAC (9.4.) – U Zoni Zapad na vrhu tabele nema promena, Trajal sigurno vodi bez izgubljene utakmice i glavni je kandidat da se preseli u Srpsku ligu. Prokupački Topličanin ga prati, istina ne pruža igre i postiže rezultate kao jesenas, ali narednog vikenda je prilika da se na delu pokaže jer u svom gradu dočekuje vodeću ekipu „gumaraca“.

U donjem delu tabele, iako do kraja prvenstvene trke ima još dosta da se igra, već se naziru glavni kandidati za selidbu u niži rang takmičenja.  Obreški Juhor igrama je sve razočarao, ubedljivo je na poslednjem mestu sa 10 bodova, pet više ima Poljoprivrednik, a u frci su i Rembas i Bošnjane koji su uspeli da sakupe po dvadeset.

Rezultati 20. kola Zone Zapad: SFS Borac – Kosanica 1:1, Poljoprivrednik – Morava 2:2, Trajal – Lugomir 2:0, Žitorađa – Topličanin 1:1, Sloga – Kopaonik 3:3, Juhor – Župa 2:4, Jedinstvo – Levač 1:2, Rembas – Bošnjane 1:1. Na tabeli sigurno vodi Trajal sa 54, Topličanin ima 47, Kopaonik 33, a Lugomir i Levač po 30 bodova.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*