Home / Fudbal / GUMARCI PRIKOČILI U POČEKOVINI U Zoni Zapad vodeće ekipe posustale Trajal je remizirao, a Topličanin izgubio kući

GUMARCI PRIKOČILI U POČEKOVINI U Zoni Zapad vodeće ekipe posustale Trajal je remizirao, a Topličanin izgubio kući

 

Fudbaleri Juhora u cudu

KRUŠEVAC  (20.3.) – U drugom kolu nastavka prvenstva u Zoni Zapad rezultati dve vodeće ekipe iznenadile su prijatelje fudbala. Lider na tabeli Trajal u Počekovini remizirai je sa Poljoprivrednikom koji je na pretposlednjem mestu, a pratioc Topličanin izgubio je utakmicu od Jedinstva na svom terenu što niko nije očekivao.

Na začelju tabele su se smestile ekipe iz Rasinskog okruga i samo je pitanje ko će se preseliti uniži rang takmičenja. Fenjeraš je Juhor iz Obreža sa samo deset bodova, prvi komšija Poljoprvrednik ima bod više, Bošnjane 13, a u zoni ekipa koje imaju velike brige oko opstanka je i aleksandrovačka Župa koja je sakupila 21 bod.

Rezultati 17. kola: Levač-SFS Borac 1:0, Župa-Bošnjane 2:0, Kopaonik-Rembas 4:0, Topličanin-Jedinstvo 0:1, Lugomir-Juhor 2:1, Morava-Sloga 7:3, Kosanica-Žitorađa 0:0, Poljoprivrednik- Trajal 1:1. Na tebeli vodi Trajal sa 45, pratioc Topličanin ima 40, treći je Kopaonik sa 29, a na četvrtom mestu SFS Borac sa 28 bodova.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*