Home / Fudbal /  „GUMARCi“ NAPUNILI MREŽU KOPAONIKA Fudbaleri Trajala u pohodu ka Srpskoj ligi na terenu nemilosrdni prema rivalima

 „GUMARCi“ NAPUNILI MREŽU KOPAONIKA Fudbaleri Trajala u pohodu ka Srpskoj ligi na terenu nemilosrdni prema rivalima

Trajal 10

KRUŠEVAC (15.4.) – U Zoni Zapad na vrhu je nepromenjeno, vodeći Trajal iz kola u kolo samo povećava bodovnu razliku i sada beži Topličaninu čak 13 bodova. „Gumarci“ pune mreže rivala kao od šale, u prvenstvu do sada nisu izgubili niednu utakmicu, imaju impozantna gol razliku (74:14) i već su na pragu Srpske lige.

I na začelju tabele ništa se ne menja. Obreški Juhor je fenjeraš sa samo deset bodova, a osam više ima Poljoprivrednik iz Počekovine i viđeni su za selidbu u niži rang takmičenja. U opasnoj zoni je i Rembas iz Resavice sa 23, kao i Bošnjane, iz istoimenog pomoravskog sela, i ćuprijska Morava sa po 26 bodova.

Rezultati 22. kola Zone Zapad: SFS Borac-Morava 3:1, Poljoprivrednik-Topličanin 2:1, Kosanica-Lugomir 1:0, Sloga-Levač 3:2, Trajal-Kopaonik 7:2, Juhor-Bošnjane 2:4, Žitorađa-Župa 3:0, Jedinstvo-Rembas 2:0. Na tabeli vodi Trajal sa 60, a Topličanin ima 47 bodova.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*